Lördag ;)

hej.
orkar inte lägga upp bilderna är så super trött! men jag kanske bloggar innan vi åker imorgon eller så kanske jag bloggar på mobilen. ni får ha det så gött. Kram :) 

Happy girl!

hej.
sorry för jag inte har bloggat så mycket men det är ju bara för jag har sommarlov, vet faktiskt inte om jag ska ta en bloggpaus men ni kan väl kommentera om ni tycker att jag ska sluta blogga eller att fortsätta. just nu kom min pappa och vi ska åka till maxi och köpa glass :D imorgon ska jag till LISEBERG, jag ska försöka att åka mycket roliga karuseller.. jag bloggar senare och så lägger jag upp lite bilder som jag har tagit som senaste dagarna. Kram! 
ps: älskar denna bild!

hahah, söt bild!

hejhej, hanna bloggar, titta vad söt bild jag hittade på min dator julia, kram. 

kväll!

hej.
nu sitter jag ute med min dator och pratar med min pappa, gud va mysigt med knott/mygg överallt!
men imorgon ska jag vara med Linnea och vi ska åka till stan och kolla lite och jag ska köpa ett par shorts om det finns. bloggar mer imorgon. Kram från mig och pappa :)

Friidrott!

hej.
nu har jag kommit hem från en avslutning i friidrotten men det var ingen avslutning dierkt men det var typ sista gången vi fick vara där och träna men idag så lekte vi lekar och spelade brännboll och grillade hamburgare :)
det var jätte mysigt, jag ska verkligen börja träna igen för jag har verkligen saknat friidrotten! 
men just nu sitter jag och kollar på EM.. Portugal mot Spanien, jag vill nog att Spanien ska vinna. ska också duscha och äta pommes och bea sås. bloggar imorgon. Kram! 

badat hos Linnea..

hej.
nu har jag och linnea badat och haft jätte kul i poolen.. och just nu sitter vi vid datorn, men ska hem nu fast jag och linnea ska va på fredag :)
kolla hennes snygga blogg med http://gardinerlinnea.blogg.se/ 
blogga

Dagarna med Emma mullback <3

hej.
i måndags och idag har jag varit med emma mullback och vi har ätit jordgubbar, popcorn och glass! sen så pratade vi, dansa våra speciella danser som är hemliga, kollat på "guds tre flickor".. det var det vi gjorde i måndags och idag så när vi gick hem från KFUM för hon går där och jag skulle möta henne men när vi gick hem så spöregnade på oss så vi vart verkligen verkligen jätte blöta och jag gick i shorts och ballerina skor, skinjacka :/
sen så bara dansade vi och hada verkligen roligt, men just nu sitter jag här med linnea och jag ska äta nu, senare ikväll ska vi hoppa i hoppborgen och sen bada i deras pool :)
skriver kanske senare.Kram!

Ny telefon ;)

hej.
igår så lämnade jag min mobil på lagning för jag kunde inte skriva Å,Ä,Ö för jag hade visst tryckigt in nått! iallafal kunde dom inte laga den så jag fick en helt ny telefon för på min gamla telefon så var det nått som heter garanti och om inte garantiet har gått ut så får man en ny telefon..
 
så här ser min gamla telefon ut:
 
 
 
 
och så här ser min nya telefon ut:
 
är faktikst jätte nöjd över denna telefon och telefonen heter Xperia Neo :)
jag skriver ett nytt inlägg snart om dom senaste dagarna..Kram!

:D

hej.
nu har man tagit en liten paus för har städat lite eller man kan säga halva huset! det har varit jobbigt, tror inte att jag  ska städa mer för om en timme kommer Emma och då ska vi hitta på nått roligt :) 
kanske bloggar senare. Kram!
 

Väntar på Ida!

hej.
just nu väntar man på ida och vi ska väl hitta på något skoj.. klockan 6 ska vi till en hoppborg och träffa Marcus!
det vart ett kort-inlägg men jag vet inte vad jag ska skriva mer. Kram!
 

Midsommar, Grillning!

hej.
igår var det midsommar och då var jag och mamma hos Ida och Linnea och hade jätte kul! jag badade 3 gånger på hela kvällen den sista gången vi bada så var jag i länge det var så skönt i vattnet men jag tror att det bara va 22 grader. vi spelade brännboll också vuxna mot barna och vi förlorade ganska stort men jag tog iallafal en lyra :)
det var min sköna midsommar 2012..
idag så ska jag och mamma grilla hos hanna ska också bli kul jag och hanna tar nog en massa bilder som kommer upp på hennes blogg och kanske min. hannas blogg är: http://Haannajohnsson.blogg.se (kolla den, den är jätte fin) 
bloggar kanske senare. Kram!
 
Lite sommarbilder..

En båttur..

hej.
nu har man ätit frukost hos pappa det var gott! nu ska vi åka båt han och jag.. Ida och Linnea är ju på Liseberg gud va kul dom nog har det men den 1 Juli ska man också till Liseberg :)
men efter båtturen så kanske jag hoppar i hoppborgen själv jag ska göra massa flickisar! jag bloggar senare. Kram!
 

Äggmacka och Oboy!

god kväll!
nu ska man äta äggmacka och oboy det kommer bli mumsigt, idag har man gjort jätte mycket skoj :)
imorgon ska man vara själv lite hemma och senare sen blir det pappa, han och jag kanske åker ut med båten om det är vackert väder. men nu ska jag äta så jag bloggar mer imorgon. Kram!
 

till julia


blir den bra, vill du bara ha bilder där du är med eller andra oxå? kram Hanna!

Dansa pausa

hej.
idag så har man ju varit i karlstad shoppa fyra saker, två mjukisshorts ett linne och en T-shirt var jätte nöjd med det :) efter det så hoppade jag och ida i en hoppborg som var jätte kul vi gjorde volter, flickisar och handvolter! sen klockan halv 7 så skulle jag på Zumba med gymnastiken det var jätte kul har faktist tänkt på att börja..
jag bloggar mer imorgon. Kram.

God morgon..

hej.
ett kort inlägg bara men snart kommer ida och då ska jag, ida och pappa åkte till karlstad och shoppa lite!
men efter karlstad så ska man vara med Ida :) Kram.



Första dagen på sommarlovet

hej.
nu ska jag berätta hur den första dagen på sommarlovet va. Den börja med att jag gick till Linnea och vi bestämde att vi skulle ha picknik i deras hamock det var ju inte så fint väder men vi ville ha det ändå så vi åt jordgubbar, sockerdricka, lite kakor och en twix, plopp! 
efter det så hoppade vi studsmatta och sen kollade vi på när dom gick på röda mattan asså dom som tog studenten igår dom hade ju bal idag, dom var ju så fina :) efter det så skulle jag och Linnea hoppa i en hoppborg vid skymningen men den var inte uppblåst så vi åkte till den där fritidsmässan och där var det show med tony Irving och det var jätte kul att se på, han är ju så rolig jag och Linnea skratta ju ihjäl oss typ. sen idag har jag typ inte gjort nånting fast nu ligger jag i soffan och äter chips och kollar på EM det är Grekland mot Ryssland. Kram!


Maxi med mamma

hej.
idag har man slutat 6:an och har haft skolavslutning och gått på studentfest och kollat på några som har åkt studentkärra, gått ut och har fått en massa saker.. det var Daniel och Fredrik som tog studenten, dom har blivit stora grabbar nu!
senare vid 4 så åkte vi till Daniel och Fredrik och åt go mat och go fika och hoppa studsmatta med några kompisar som jag lärde att känna. Men nu ska jag och mamma ta en tripp till maxi och ska köpa gottis till ikväll för ikväll är det ju EM. Sverige mot England, hoppas Sverige vinner :)
Kram!

dålig uppdatering


sommarbilder

det här är dina bilder du ville att jag skulle lägga upp kram hanna!

Frissan

Hej.
Just nu sitter jag i bilen och väntar på mamma för hon är på bolaget! Förut idag så var jag hos frissan och skulle göra ljusa slingor och jag vart jätte nöjd, lägger upp en bild på det senare om jag hinner. Imorgon ska vi till vålön hela dagen och snälla säg att det blir fint väder då, så man kan gå i shorts :)
Bloggar mer senare idag för när mamma har kommit så ska jag till Hanna . Men kram sålänge.


EM

hej.
heja sverige ni ska vinna mot ukraina.
som ni förstår så kollar jag på fotboll det är sverige mot ukraina och just nu står det 2-1 till ukraina! sverige måste göra fler mål men nu ska jag gå upp och fixa iordning mig lite och sen kolla mer på matchen om jag hinner för är ganska seg och fixa mig och imorgon har vi mjölkbilsrallyt som jag längtar till, hoppas hello kitty bilen vinner :)
bloggar mer imorgon. Kram!

Brännboll med klassen!

Hej.
Just nu så sitter jag och kollar på när min klass spelar brännboll mot föräldrarna och det är så roligt att se på! Jag kunde inte vara med för jag ramla med cykeln förut och fick ett skrubbsår som svider jätte mycket :( efter brännbollen så ska vi fika som jag längtar jätte mycket till för är så hungrig.. Jag bloggar mer när jag kommer hem. Kram!


Expert

Hej. Just nu står jag och Hanna vid en iPod på expert och så tänkte jag att man kunde blogga! Men jag blogger mer när jag kommer hem och ikväll ska man på klassfest vi ska spela brännboll mot föräldrarna och vi ska vinna :) Kram!

Jordgubbar och popcorn

hej.
mums vad det är gott med jordgubbar och popcorn det är ju livet! för just nu sitter jag och mamma äter jordgubbar och popcorn och det är ju så gott! idag har det varit en fantastiskt dag och imorgon kommer det också va en fantastiskt dag för då ska man spela brännboll med min underbara klass. bloggar mer imorgon. Kram!

God morgon :)

god morgon.
just nu ligger jag i sängen och bara hänger och lyssnar på musik. idag igen så ska jag va en demo-gymnast! kommer nog bli roligt för vi ska ha framåt och då ska vi bland annat göra, volt hjulning, volt handvolt, handvolt volt, volt volt och mm.
Kram!

mys!

hej.
nu har jag kommit hem från en lång bra dag med ida och linnea. vi har hoppat, spelat bedminton, varit med Oliver och Gabbe och handlat godis och mat! ungefär klockan halv 9 så gick jag hem och åt mat, min favvorätt :)
och nu sitter jag här med datorn i knät och ska snart stänga av för jag och mamma ska titta på film och bara mysa.
imorgon blir det att vara demo-gymnast i några timmar, kommer nog bli skoj.
jag bloggar imorgon, Kram!

boda borg..

hej.
nu har jag kommit hem från boda borg med gympan har varit svinkul! Jag, Ida, Linnea och Jonna klara 14-15 banor.
och alla i vårat gympa-lag var indelat i olika lag och vi slog alla lag och kom på andra plats igentligen för våra ledare fick mer avklara banor än oss :( vi fick ett doft ljus som pris jag fick melon. det var första gången jag gick spökhuset och jag kan bara säga att det var läskigt ingen annat!
senare klockan 8 så åt vi taccobuffe och det var jätte gott, men nu ska jag äta upp min yoghurt och sen sova för är så hiiiiiimla trött..Kram!

klasskampen

hej.
jag skulle ju berätta hur det gick på dom två sista matcherna.. den 3 matchen så mötte vi metmaskarna och förlora med 2-1! och den 4 och sista matchen så äntligen fick vi 2-2 mot ranelids morötter. var så skönt att inte förlora alla matcher och KKV11 som vann förra året vann ju igen som vanligt :)
just nu chattar jag med Emma mullback fast ska snart sova är så trött. Kram!
gulliga bilder på nalle puh, nasse och tiger.

PAJ <3

hej.
nu ska jag och mamma äta en jätte god paj! (hallon, björnbär och röda vinbär). det är en smulpaj så man plockar inte dirket från trädgården. Kram!

Tillbaka till klasskampen

hej.
nu ska jag och ida tillbaka till klasskampen för vi åt mat här hemmos mig. jag har spelat två matcher och dom har vi förlorat :( dom nästa matcherna får jag hoppas att vi vinner skulle vara så kul om vi vann två matcher!
jag skriver hur alla matcher blev senare ikväll. Kram!
en fin bild på mig och ida!

sweet dreams

hej.
först och främst tack min underbara hanna att hon skriver nått sånt om mig jag ska bara säga dig hanna JAG ÄLSKAR DIG GUMMAN!
nu ska man snart sova för man ska upp halv 8 imorgon och spela klasskamp, kommer ha så trevligt.
Kram!

ilu julia

HALLO, hanna bloggar igen, jag vill bara säga att jag älskar dig julia!

BESTÄLLT!

hej igen.
nu har jag beställt lite kläder till sommarn.. ville så mycket ha det, vart så nöjd med det!
nu ska jag iallafal ta en tur i caben med pappa i det fina och härliga vädret. senare så ska jag och mamma handla och köpa god utemat :)
jag lägger upp kläderna där jag beställde. Kram!

Hemma från en långdag i skolan.

hej.
just nu sitter jag här i soffan och väntar på ida och linnea som ska komma hem från det underbara ullared! hoppas dom har haft det kul. idag i skolan så har vi byggt mjölkbilar, jag och sanna är inte direkt klara vi ska bara göra lite pyssel på våran bil och sen är den färdig..
kan ta kort på den och lägga ut den när jag är klar med den och vi gör en hello kitty bil som kommer bli jätte gullig :) imorgon blir det att spela klasskamp hela dagen på björkvallen Heja BIG MAC & CO..
Jag bloggar mer senare. Kram!

Välkommen till min nya blogg!

Hej.
nu har jag skaffat en ny blogg igen för var så trött på den gamla, Tack min goaste Hanna som fixade min nya blogg som jag verkligen är stört förälskad i! vart så nöjd med den.. Idag så har jag vart hemma från skolan för hade jätte ont i halsen när jag vaknade imorse. har typ bara kollat filmer idag för jag vill verkligen komma till skolan imorgon för vi bygger mjölkbilar :)
bloggar senare, en bild på mig oxå..

julia duschar.

Medans julia duschar kan jag tjuvblogga på hennes blogg.. det är jag som har fixat den här designen till julia och bytt nästan allting, kolla gärna in min blogg också ------------------------------> Hanna Johnsson :) tryck där och du får läsa mer om mig, ska fixa min blogg senare ikväll också.. :)
här får ni en bild på mig oxå..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus